Neue unerwünschte Telefonnummern canli bahis siteleri
ATICS

Inici > Notícies > PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ DE LA VI BECA ERNEST LLUCH D’INVESTIGACIÓ I RECERCA LOCAL DE VILASSAR DE MAR


Cercador

PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ DE LA VI BECA ERNEST LLUCH D’INVESTIGACIÓ I RECERCA LOCAL DE VILASSAR DE MAR

Coberta del llibre “Vida i mort a l’entorn de la Via Augusta a Vilassar de Mar”

11.01.2016

El passat 22 de desembre de 2015 es presentà el llibre“Vida i mort a l’entorn de la Via Augusta a Vilassar de Mar” dels autors Miquel Gurrera i Cesc Busquets d’ATICS SL.

La publicació està editada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’editorial Pagès Editors. En el llibre, els autors presenten una relació exhaustiva de tots els jaciments arqueològics documentats a Vilassar de Mar durant l’època romana.

En l’obra, els dos arqueòlegs, a més de documentar els jaciments arqueològics, estudien la Via Augusta al seu pas pel nostre poble, aporten noves dades del tram en el qual es va trobar el 1954 el mil•liari, analitzen el món funerari en l’època romana per presentar amb gran detall les diverses tipologies de tombes trobades en l’excavació de la necròpolis de la Piscina Municipal, exposen les condicions de vida i de treball de les persones que s’hi van enterrar i inclouen les troballes arqueològiques del parc de la Bòbila. L’estudi, que es pot comprar a les llibreries i consultar a la Biblioteca Municipal, permet posar a l’abast de la ciutadania els resultats de les excavacions arqueològiques que s’han dut a terme a Vilassar de Mar.