Neue unerwünschte Telefonnummern canli bahis siteleri
ATICS

Inici > Atics > EKUMENE


Cercador

EKUMENE

Exemple de treball fet amb Ekumene

És un Sistema d’Informació Geogràfica orientat a la gestió de les dades espacials i alfanumèriques generades per ATICS SL.

Les tecnologies de la Informació Geogràfica, a mesura que van evolucionant i madurant, s’obren camí en disciplines que contenen un alt component territorial. La difusió ha generat una gran necessitat de desenvolupar productes amb tecnologia SIG i els responsables d’organismes públics i directius d’empreses privades estan prenent consciència sobre les possibilitats de la seva introducció.

 

Des de l’any 2005 ATICS SL compta amb un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) propi: Ekumene.

Ekumene té com objectiu servir d’instrument útil per a la gestió de la informació espacial i alfanumèrica que generem.

Ekumene ens permet generar productes d’aprofitament immediat com ara consultes, llistats, informes, inventaris i cartografia. 

L’organització de la informació a Ekumene ens assegura la màxima eficiència i qualitat en la realització dels projectes.

Els més de sis anys d’experiència en el món dels SIG  permet a ATICS SL assumir qualsevol projecte que necessiti d’aquesta tecnologia.  ATICS SL ha elaborat amb tecnologia SIG nombrosos inventaris del patrimoni arqueològic del nostre país, promoguts pel Servei d’Arqueologia del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya o per diversos Ajuntaments.